PRÁZDNINY U MIŠKY časť 2.


Expres street party Čadca

Každý rok chodíme s Miškou pravidelne na oslavy zvrchovanosti v Starej Bystrici. Tento rok tam nebolo nič, čo by nás zaujímalo. Mali sme v pláne zostať doma a spraviť si babský večer. Naše plány sa však zmenili pri utieraní riadov v reštike, kde sme v rádiu započuli, že bude môj obľúbený DJ v Čadci. Hneď som skríkla, že tam proste musíme ísť. Miške sa tam moc nechcelo, no nakoniec som ju ukecala. Horšie to bolo s rodičmi. "Kam idete? S kým idete? Čo tam budete robiť? Kedy sa vrátite?"  A najlepšie: ,,Žiadny sex, alkohol,drogy a dávajte si pozor." Toto asi všetci poznáme. Občas nám to pekne lezie na nervy aj keď vieme, že alkohol, drogy aj cigarety sú dnes všade. Jasné, že decká to láka, no myslím si, že sa dá dobre zabaviť aj bez toho. My sme sa zabavili viac než dosť, pretože EKG urobil brútalnu párty. Je málo ľudí, ktorí to dokážu roztočiť tak ako on.

Kukni video:




   Keď nemôžem spať

Určite už každý z vás mal tie dni, v resp. noci, kedy ste proste nemohli spať. V poslednej dobe ich mávam často. Najhoršie na tom je, že na druhý deň ledva žijem. Keďže bolo hrozné teplo, chceli sme sa ísť niekde schladiť. Napadla nás zmrzka. Zobrali sme bicykle a spravili si trip na Zborov. Už cestou tam ma vypínalo a nie len z toho, že som celú noc nespala, ale aj z toho, že bolo asi 30 stupňov. Zmrzka bola fakt vynikajúca. Môžem povedať, že to stálo za to, aj keď po príchode domov som vyzerala nejak takto:














            Malý a veľký pes

Bol teplý letný večer. S Miškou sme sa rozhodli ísť prejsť po cyklotrase. Bola úplná tma, takže sme skoro nič nevideli. Prechádzali sme, spievali pesničky a rozprávali sa. Pribehol za nami malý čierny havo. Vyzeral zlato a pravdepodobne odniekaľ ušiel. Pes išiel snami celú prechádzku, až kým sme sa nevracali. V tom zrazu zastal pred nami a začal na niečo vrčať. Vyzeralo to smiešne, keďže bola tma a nevideli sme na čo vrčí.. No keď sa rozsvietilo svetlo pri dome, už nám do smiechu nebolo. Bol tam pes, ktorý bol naozaj, ale naozaj veľký. Vyzeral kľudne, až kým ten malý havo nezačal štekať. Pes sa rozbehol za nami a vyzeralo to, že sa utrhne z reťaze. Nebolo nám všetko jedno a začali sme utekať. Našťastie reťaz psa udržala a nič sa nestalo.

         Noc na hojdačke

Sedeli sme vonku a pozerali na hviezdy. Občas sú tak krásne, že je radosť na ne pozerať. Sadli sme si do altánku a čítali knihy. Moc často knihy nečítam, vlastne skoro vôbec, ale táto ma naozaj zaujala. Ako sme čítali, pomaly sme zaspávali na hojdačke. Začala nám byť dosť zima, tak sme si doniesli periny a rovno aj vankúše, aby to bolo pohodlnejšie. Potom prišiel ten blbý nápad. Rozhodli sme sa zostať spať na hojdačke. Bola tam už dosť veľká zima a kým sme našli tú správnu polohu kde nás nič netlačilo, boli dve hodiny v noci. Po hodine som konečne začala zaspávať, no Miška ma zobudila že sa jej tam nedá spať. Zobrali sme všetky veci a išli sme spať do izby. Bol to naozaj blbý nápad, keďže sme celý následujúci deň chodili smrkajúci s vreckovkami v rukách.












Ak chceš vedieť o každom novom príspevku sleduj FB stránku: https://www.facebook.com/mojtinedzerskyblog/

Komentáre

Zverejnenie komentára